Direktlänk till inlägg 30 december 2014

Långtisdag...

Av Kajsa - 30 december 2014 21:43

Så har då ett år gått igen...mycket har hänt...både roliga saker och tråkiga.

Ett av det tråkigaste var när mellansonens kompis omkom i en trafikolycka i maj. Det tog mej flera månader att besöka hans viloplats. Denna vän fastnade i mitt hjärta när han kom hit med mellansonen när det började i högstadiet, sen har jag följt hans äventyr genom åren...

Ett av det roligaste är ju detta:

 

Vad hade jag gjort med mitt liv om inte jag hade haft dessa älskade hundar!


I morron är det nyårsafton och då känner jag alltid en sorts vemod...detta nya år har jag iaf ett löfte till mej själv! Att jag ska må bra! Jag tänker utmana mej själv att må bra och det kan jag ju göra på många sätt! Vara ute mkt mera på både skidor och prommenader!

Om jag ska gå pang på rödbetan så vill jag bestämma att jag ska gå ner MINST 10 kilo i vikt!!!!! Det blir min första utmaning   Jag vet att jag kan om jag är tillräckligt motiverad...och faktiskt så känns det som att jag är det!

Det kostar ingenting att ge sej ut på skidor med en eller flera hundar...eller gå en prommenad med några hundar...Vill man så kan man!

Sen vill jag ju börja jobba igen men tänker skynda långsamt...

Minns när de större barnen var små...då gjorde vi kalkon till nyår..så otroligt torr anrättning...år efter år...fattar inte varför vi fortsatte fast den blev så otroligt torr...vi fattade inte att vi skulle fylla den utan gjorde den som man gör med kyckling...

Nu har vi i några års tid gjort porterstek och vad som skall göras i morron vet jag inte ännu...Mannen i mitt liv handlar och så hjälps alla som ska äta att tillaga det hela!

Jag är glad över min familj! Mina fina älskade ungar och deras respektive! Mina fina älskade barnbarn! Min älskade mamma och pappa! Mina syskon! Mina fina älskade vänner...det är inte många men de är de bästa!

Mina fina älskade hundar! Buzz sover troget på min mage eller vid min sida varje natt...Sun sover vid fötterna men kommer upp och lägger sej på min mage på morgonsidan. När Eddie och Wille sover över har jag Wille brevid mej på huvudkudden...ibland går han över och delar kudde med Janne...Eddie sover under mitt täcke med sin kalla nos just bakom ena knäet...Jag älskar att ha dom här på övernattning!

Jag tycker mycket om att sticka och virka och håller just nu på att göra om ett mönster till mit...dvs göra det lättförståeligt till min hjärna!

Nu mina vänner skickar jag en STOR kram till alla som behöver en...och även till er som tror att ni inte behöver....            


 
ANNONS
 
Ingen bild

aegnes

31 december 2014 07:01

En hjärtestor kram tillbaka till dig du härliga männniska.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kajsa - 20 juli 2015 14:35

  Till hösten börjar jag jobba på Karungi förskola! Det ser jag framemot...resan hit har varit lång och fruktansvärt jobbig! Utmattningssyndrom synns inte utanpå...men det känns inuti...Jag har mått jävligt dåligt...många har nog tänkt att jag bl...

Av Kajsa - 25 januari 2015 10:04

Så kan det kännas i bland! När hjärnan får ett återfall och behöver vila men inte kan det... Trodde i min enfalde att detta med Utmattningssyndrom är en baggis att fixa för en sån som mej...vaddå för en sån som mej? Det är två saker som jag måste l...

Av Kajsa - 25 december 2014 21:31

Jag tycker att julen kom väldans fort detta år och det kan ju bero på att jag inte har förberett så mkt detta år. Inte så konstigt egentligen med min sjukdomsbild! jag har efter mkt vånda och och många funderingar bestämt mej för att inte stressa igå...

Av Kajsa - 4 december 2014 20:06

Många har bakat och fejat och köpt juklappar och planerat maten...inte jag...Har inte orkat helt enkelt! Jag har gjort pepparkaksdeg nu i veckan och den ligger så fint i sin plastpåse i kylen och gottar till sej... Att vara långtidssjukskriven fö...

Av Kajsa - 14 oktober 2014 18:45

I bland...bara i bland...fast ändå tillräckligt ofta för att jag ska börja fundera och tänka på det...så undrar jag villken syn människor har på oss som "ramlat in i väggen" Var är förståelsen och empatin? När hjärnan blir full av olika ljud och ba...

Presentation


HJÄRTEBARNSMAMMA

Omröstning

Har du börjat känna utav julstressen?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Räknare

Min gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se